Deze werkgevers willen jou ontmoeten op De Virtuele Banenbeurs - De virtuele banenbeurs
Welke bedrijven precies op De Virtuele Banenbeurs zijn, houden we nog even geheim. Een klein tipje van de sluier? Dat geven we natuurlijk wel alvast.

Wil jij jouw verborgen talent ontdekken? Of erachter komen waar je passie ligt? Je doet het op De Virtuele Banenbeurs! En wie weet: misschien vind je op 7 april jouw droombaan wel. Onze digitale beurshallen staan immers vol met de mooiste werkgevers van Nederland.

Tipje van de sluier

Welke bedrijven precies een stand op De Virtuele Banenbeurs inrichten, houden we nu nog even geheim. Volledige lijsten publiceren we later pas. Natuurlijk willen we je best alvast een tipje van de sluier geven. Een aantal grote namen dat op het evenement afkomt, vind je daarom hieronder.

Wil jij op 7 april met één van onderstaande grootmachten kennis maken? Meld je dan nu aan! En onthoud: naast deze mooie werkgevers, vind je op De Virtuele Banenbeurs nog veel meer. Steengoede workshops bijvoorbeeld, en inspirerende sprekers. We hopen je te mogen verwelkomen!

Talent&Pro

Talent&Pro is de hoofdsponsor van De Virtuele Banenbeurs, en daar zijn wij trots op. Want komt het aan op detachering, projecten en advies in de financiële sector? Dan is dit bedrijf de Nederlandse marktleider! Zie jij een traineeship of baan in dat veld wel zitten? Knoop op 7 april dan een gesprek aan met één van hun recruiters. Wie weet leidt het tot iets moois.

HEINEKEN

Vraag: Wat is het verschil tussen Heineken en HEINEKEN? Antwoord: Een Heineken met kleine letters kun je drinken, en bij HEINEKEN met hoofdletters kun je werken. Die laatste variant refereert namelijk niet aan het drankje, maar aan het bedrijf.

De bierbrouwer is samenwerkingspartner van De Virtuele Banenbeurs. Dat betekent dat HEINEKEN op ons event een eigen digitale ervaring bouwt. Hoe vet is dat?! Heb jij een technische achtergrond? Dan is het bedrijf op zoek naar jou! Op 7 april ontdek je wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Proost!

AON

Nog een raadsel dan: wat hebben je gezondheid, familie en vakantie met elkaar gemeen? Juist: je wilt ze allemaal goed beschermen. Verzekeringsmaatschappij AON helpt mensen daarbij. Prachtig bedrijf om voor te werken, toch?! Op De Virtuele Banenbeurs ontdek je hoe dat kan. Verzeker jij jezelf op 7 april van je droombaan? Schrijf je dan nu in!

Agile People

Zoek jij iets in de finance, banking & insurance of toch de ict & technology? Bij detacheringsbureau Agile People hebben ze het allemaal. En dus begrijp je vast dat wij blij zijn dat ze op De Virtuele Banenbeurs staan: hun recruiters kunnen jou perfect helpen bij je volgende loopbaanstap!

AD International

Weet jij alles van chemicaliën? Dan moet je écht eens met de mensen van AD International in gesprek. Zij hebben carrières klaarliggen voor mensen zoals jij. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen: dat gesprek knoop je op 7 april eenvoudig aan, tijdens De Virtuele Banenbeurs!

Shell

Voor veel mensen is het een droom: werken bij Shell. Ben jij één van die mensen? Dan kan jouw droom op 7 april zomaar realiteit worden. Shell bekleedt namelijk een eigen stand op De Virtuele Banenbeurs, en komt daar graag met jou in contact!

Cargill

Bij Cargill ben je onderdeel van een groter geheel. De voedselproducent zorgt namelijk wereldwijd voor eten op de plank. Wil jij deel uitmaken van zo’n bedrijf? Kom op 7 april dan kennis maken met één van de Cargill-recruiters.

Wij matchen je

We kunnen ons voorstellen dat het nogal overweldigend is: al die prachtige werkgevers bij elkaar. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Maak je geen zorgen: wij helpen je een eindje op weg.

Hoe? Als jij je aanmeldt voor De Virtuele Banenbeurs, dat kan overigens hier, stellen we je een paar simpele vragen. Uit jouw antwoorden blijkt bij welke werkgevers jij past. Niet alleen op basis van je vaardigheden, maar ook op basis van je normen en waarden. De werkgevers waar jij volgens ons matchingssysteem goed bij aansluit, krijgen van ons een berichtje. Zij nemen daarna contact met je op.

Bomen

Over door de bomen het bos niet meer zien gesproken, bij De Virtuele Banenbeurs vinden we bomen erg belangrijk. Ze zijn namelijk goed voor de bescherming van het milieu: onder andere doordat ze de lucht en de bodem verschonen. Maar ook omdat ze een thuis bieden aan uitgebreide ecosystemen.

Wil jij je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Dan heb je nóg een reden om naar De Virtuele Banenbeurs te gaan! Voor ieder uur dat jij ons event bezoekt, planten wij namelijk een boom!

Meld je hier aan voor De Virtuele Banenbeurs!